Senderisme

Excursió matinal als espais de la Guerra Civil a la Fatarella.

El diumenge 18 de març de 2018 realitzarem una excursió que ens portarà a trescar pels espais que varen viure la Batalla de l'Ebre i en concret al voltant del municipi de La Fatarella.
Tot sortint de l'Ermita de Sant Bertomeu, on podem visitar el Memorial de Camposines, la ruta ens portarà a visitar diversos indrets cusits de trinxeres, refugis i llocs de comandament que varen ser protagonistes en la pitjor guerra que ha viscut el nostre país.

Festa de l'Arbre. Inauguració del Camí d'en Grau.

El proper diumenge 11 de març de 2018 celebrarem a la vila la Festa de l'Arbre 2018. Aquesta jornada també ens portarà dues caminades: una serà la inauguració del recuperat i tradicional "Camí d'en Grau" i l'altra, no tant exigent, pel "Camí del Rec".

Ens afegim als actes que l'Ajuntament de La Selva del Camp organitza aquesta jornada, tot col·laborant en el guiatge d'aquestes caminades.

A les 11:00 hores, un cop acabades les caminades s'oderirà un esmorzar popular.

EL GR 65.5 (Camí de Sant Jaume) es modificarà tot passant pel recuperat Camí d'en Grau.

El proper 11 de març de 2018, i dins dels actes de la Festa de l'Arbre de La Selva del Camp, es vol inaugurar el recentment recuperat Camí d'en Grau.

Aquest camí, era el vial tradicional que els selvatans utilitzaven per a fer la pujada va la vila de l'Albiol.

Caminada matinal a l'entorn de Mont-ral

11/02/2018 - 08:30

Caminada matinal a l'entorn de Mont-ral

El proper diumenge 11 de febrer de 2017 realitzarem una excursió matinal pels voltants de Mont-Ral. A l'entorn d'aquesta vila hi trobem llocs realment espectaculars. En visitarem uns quants.

La Foradada, el Racó del Teix -un indret màgic-, petits pobles com el Bosquet i l'Aixàbega, on visitarem el seu Pou de Gel, retornat a Mont-ral per sobre del Cingle de la Garrigueta i enfilant el famós grau de l'Escletxa.

Un itinerari amb arbres mil·lenaris, roques foradades, avencs, canals excavades a la roca, bosc i aigua, miradors fantàstics, en fí una concentració d'emocions diverses en pocs quilòmetres.

Caminades per celebrar la Festa del Arbre 2018

11/03/2018 - 08:00

Caminada homentatge a Lluís Simó

14/01/2018 - 08:30

Caminada d'homenatge a Lluís Simó a la Mussara

Us informem d'aquesta caminada en homenatge al company excursionista Lluís Simó que organitza el Club Excursionista Reddis i a la que ens volem afegir.

Tota la informació en el següent enllaç:

https://www.feec.cat/noticia/homenatge-a-lluis-simo-a-la-mussara/

 

Dinar de Nadal i Caminada matinal a Arbolí.

Gallicant l'any 1930A tocar de les festes de Nadal el nostre Club us proposa, pel proper diumenge 17 de desembre de 2017, el tradicional Dinar de Nadal pels socis i acompanyants.

El lloc escollit aquest any és la vila d'Arbolí. Iniciarem la jornada amb la típica caminada matinal que ens portarà a remuntar el Riuet d'Arbolí per després enfilar camí cap el Turó de Gallicant. Aquí, en aquest punt podrem decidir si volem fer cim, o bé rodejar-lo per a anar a petar al llogarret abandonat del mateix nom.

D'aquí i en direcció al Mas de Salín amb precioses vistes sobre Siurana, ens aproparem a l'Ermita de Sant Pau, just abans de retornar a Arbolí.
Un cop arribats, podrem fer un petit aperitiu i dinar en el restaurant l'Hostalet d'Arbolí.

Caminada matinal pel Camí d'en Grau i el Camí del Rec

El proper diumenge dia 3 de desembre de 2017 farem una caminada matinal que ens servirà per conèixer el recuperat Camí d'en Grau del nostre municipi.

El Camí d'en Grau, segons els nostres avis, era el camí natural de pujada a l'Albiol i ara l'Ajuntament de La Selva del Camp l'ha recuperat.

El reseguirem fins ben amunt a tocar el Mas de Tarragona i baixarem fins a trobar el Camí del Rec pel que retornarem a La Selva del Camp. Un acaminada fàcil  que ens descubrirà un camí amb molta història per la nostra vila.

Contingut sindicat