Culturals i socials

Nou comunicat oficial del Club Excursionista Arítjol

Els esdeveniments ocorreguts en el nostre país ens obliguen a adherir-nos al comunicat oficial que ha fet la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), de la que som membres. En defensa d'allò que hem estat, del que som i del que volem ser.

"La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya condemna enèrgicament l’empresonament dels 8 consellers del Govern català per part de la justícia espanyola.
Des de la FEEC creiem que el clima que està generant el govern de l’Estat espanyol davant el conflicte català, no afavoreix en cap cas al diàleg i a la solució pactada d’aquest.
Reclamem el respecte per la llibertat d’expressió i exigim la llibertat dels presos polítics catalans.

L’Estat espanyol ha seguit demostrant la seva forma d’actuar i no n’ha tingut prou amb la brutal repressió policial del passat 1 d’octubre que va provocar més de 900 ferits arreu del territori. Espanya és actualment l’únic Estat de la Unió Europea on hi ha deu presos polítics.

Per aquest motiu des de la FEEC, rebutgem també contundentment la detenció i demanem l’alliberament del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart i del president de l’Assemblea Nacional, Jordi Sánchez, que van ser empresonats pel fet de conduir de forma pacífica les manifestacions populars del passat 20 de setembre. Actualment sumen massa nits a la presó.

Remarquem el nostre compromís amb la cultura catalana i amb les actuacions pacífiques i democràtiques que s’han dut a terme per part dels dos representants d’aquestes entitats i reconeixem el Govern presidit per Carles Puigdemont com al Govern legítim de Catalunya.

La Federació se suma a les mobilitzacions previstes a partir d’aquest dijous 2 de novembre i fa una crida a la mobilització per la defensa de la democràcia i la llibertat d’expressió a Catalunya."

Visca Catalunya!

Comunicat del Club Excursionista Arítjol

Davant dels fets succeïts en els darrers dies i a tocar del referèndum al que estem convocats pel Govern de Catalunya, el Club Excursionista Arítjol, compromès en la defensa del país, la democràcia, la llibertat d’expressió, dels drets humans i el dret a decidir, condemna qualsevol acció que pugui impedir l’exercici ple d’aquests drets.

El Club Excursionista Arítjol manifesta públicament el seu suport a totes les institucions, entitats i persones que treballen per garantir aquests drets. Sempre farem costat a la voluntat majoritària del poble català, expressada sempre d’una manera pacífica, ferma, cívica i exemplar.

Club Excursionista Arítjol

La Selva del Camp, 27 de setembre de 2017

 

Curs de seguretat i legislació de muntanya

El proper dissabte dia 7 d'0ctubre de 2017 realitzarem un Curs de Seguretat i Legislació de Muntanya patrocinat pel Comitè de Seguretat de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la IV Divisió Territorial de la FEEC

El curs es desenvoluparà al llarg de tot el matí i serà impartit per Íñigo Ayllon, Llicenciat en Dret, Màster en Dret en Esports de Muntanya i responsable del Comitè de Seguretat de la FEDME.

El curs està dirigit a juntes directives dels clubs, responsables de seguretat de les entitats i practicants d'esports de muntanya en general.

Volem que aquest curs sigui una aportació fonamental per garantir la màxima seguretat quan practiquem alló que ens emociona: sortir a la muntanya.

Curs de seguretat i legislació en muntanya

07/10/2017 - 09:00

"Viu i camina a La Selva"

 

Us convidem a la presentació del projecte "Viu i camina a La Selva" engegat per l'Ajuntament de La Selva del Camp i que contempla un ambiciós pla de reordenació de la mobilitat en tot el nostre municipi.

L'acte es celebrarà al Castell el dimecres 12 de juliol de 2017 a les 8 del vespre.

És important iniciar un debat, on les diverses propostes puguin arribar als nostres responsables polítics municipals.

Participeu-hi!

Inauguració arranjament de la Plaça de l'ermita de Sant Pere

L'Associació d'Amics de l'ermita de Sant Pere ens convida a la inauguració de l'arranjament de la plaça de l'ermita.

L'acte es durà a terme el proper diumenge 15 de maig, i l'horari d'activitats és el següent:

  • 10:00h - Agrupament per esmorzar  (cadascú es porta el seu).
  • 11:00h - Entrega de premis del 2n Concurs literari.
  • 11:30h - Ballada de sardanes amb la Cobla Jove de Reus.
  • 13:00h - L'Associació us convida a vermut a tots!!!
  •  

Xerrada - Projecció : "De Alaska a la Patagonia en elefante"

El proper divendres dia 8 d'abril de 2016 i conjuntament amb el Club Excursionista Reddis presentarem al Castell del Paborde de la Selva del Camp la Xerrada-Projecció: "De Alaska a la Patagonia en elefante" a càrrec del Rafa i la Noelia. L'acte serà a les 20:15 hores.

La Noelia i el Rafa són una parella que varen aparcar tot el que tenien a Espanya per complir el somni de recórrer el continent americà, des de Alaska fins a Ushuia, a l'extrem sud de la Patagònia, amb la única companyia "d'un milió d'elefants".

Un viatge de dos anys de durada que els portà a descobrir cultures i gents sorprenets, visitar països meravellosos, a viure situacions inesperades, però, sobre tot, els va fer conèixer millor a sí mateixos  en el seu estat més natural i també a cambiar la seva percepció de la vida.

D'aquesta història a nascut un llibre i una experiència de vida sobre la il·lusió d'atrapar un somni.

No es tracta d'un llibre a l'ús, és el primer llibre multimèdia que existeix i que ens presentaran en primícia.

Us avancem un tràiler del que serà, segur, una experiència inoblidable.

Projecció-Xerrada al Castell: "De Alaska a la Patagonia en elefante"

08/04/2016 - 20:15

Video dels actes de la 47a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana

Us presentem el video, editat per la FEEC, dels actes de la 47a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana celebrats el passat mes de febrer. Des de el Club Excursionista Arítjol  ens afegim a la reivindicació en la defensa de la llengua i de la seva unitat en tots els territoris de parla catalana.

 

Projecció del documental "Langtang" de Kilian Jornet

26/02/2016 - 20:30
Contingut sindicat