Alta Muntanya

Temporada 2018 de Caminades amb Raquetes de Neu.

Aquest any 2018 volem promocionar un tipus de caminada molt espectacular: la marxa amb raquetes de neu. Per això, de del Club Excursionista Arítjol, us proposem dues de les caminades que s'organitzen a Catalunya, des de entitats de la FEEC. 

Una d'elles és la Foc de Neu que es celebrarà el proper 18 de febrer de 2018 dins el Parc Natural de l'Alt Pirineu, (Vals d'Àneu). La seguna és la Guils-Fontanera a la Cerdanya i que es celebrarà el dia 3 de març. Aquesta darrera serà, a nivell competitiu Campionat d'Europa.

10a ANADA A LA NEU cap de setmana 24-26 de febrer.

 

El cap de setmana 24 i 26 de febrer de 2012 organitzem la tradicional Anada a la Neu.

 
El lloc escollit aquest any a estat la Cerdanya, que ens dona l'opció de poder practicar varis esports de neu: raquetes, esquí alpí, esquí de fons...

Ascenció al PIC NEGRE D'ENVALIRA (2.821m - "100cims"). 25 de febrer

Un grup de socis, el proper dissabte 25 de febrer de 2012 realitzarem una ascensió d'alta muntanya al PIC NEGRE D'ENVALIRA de 2.821m, situat a Andorra davant de les pistes d'esquí de Pas de la Casa. És un cim que forma part del reptes dels "100 cims".

Per pujar al cim farem una recorregut espectacular i exigent d'alta muntanya amb sortida a l'estació d'esquí de Grau Roig i finalització a l'estació d'esquí de Pas de la Casa. 

Ascensió d'alta muntanya d'un pic del Pirineu (100 cims)

Pic Cassmanya 21.01.12El proper dissabte 28 de gener de 2012 realitzarem una ascensió d'alta muntanya d'un pic del Pirineu. Inicialment estava previst pujar el Pedró dels Quatre Batlles en raquetes però la falta de neu ens farà canviar el cim.

El cim que ascendirem l'escollirem durant la setmana, serà algun pic que formi part del repte dels 100 cims d'Andorra o bé de la Vall d'Aran (Cassamanya, Munturull, Pic de Salòria). 

Ascenció TOUBKAL (4.167m), el cim més alt del Marroc.

En motiu del 10è aniversari del Club Excursionista Arítjol,  un grup de socis orgnanitza un trekking per pujar els cims més alts del Marroc situats a la serralada de l'Atles.

Amb aquest trekking tindrem l'oportunitat de descubrir el massís del Toubkal amb 3 dies de travessia i pujar al cim més alt del Nord de l'Àfrica, el Toubkal de 4167 metres

Aquest viatge de 6 dies a part de pujar al cims Toubkal (4.167m), Tibherine (3.887m), Ras (4.083m) i Timezguida (4.089m), disfrutarem de la bellesa dels paissatges de l'alt Atles, la cultura i els poblats berebere, i visitarem l'espectacular ciutat de Marrakech.

Dates: del 28.04.12 al 03.05.12 

Anada a la neu 2011

El cap de setmana 26 i 27 de febrer de 2011 organitzem la ja tradicional "Anada a la Neu".

 
El lloc escollit aquest any a estat Tavascan, que ens dona l'opció de poder practicar varis esports de neu: raquetes, esquí de fons i alpí, etc...

Nou refugi d'emergència als Pirineus. Digues la teva.

L'Àrea de Refugis de la FEEC vol copsar l'opinió del col·lectiu excursionista sobre quin seria el millor emplaçament d'un nou refugi d'emergència als Pirineus.

Tal i com es va aprovar a l'Assemblea Extraordinària de la FEEC, celebrada a Salt el passat mes de novembre, la FEEC té prevista la construcció i instal·lació d'un nou refugi d'emergència als Pirineus.

Per aquesta raó i, abans de prendre la decisió final, l'Àrea de Refugis de la FEEC emplaça a totes les persones interessades a enviar la seva opinió abans de les 12 h del migdia del dijous dia 22 d'abril, a l'adreça electrònica refugis@feec.cat.

Ascensió a la Tossa Plana de Lles

 

El dissabte dia 9 de maig de 2009 els nostres companys: la Gloria Bonafonte, l'Ernest Feliu, el Josep Maria Balanyà i el Joan A. Cortés varen assolir aquest cim de 2.916 metres.

Trobareu un ampli reportatge fotogràfic a la secció FOTOS d'aquesta web.

Felicitats!

 

Ascensió a La Punta Alta (3014 m.)

ASCENSIÓ CIRCULAR CAVALLERS-REFUGI VENTOSA CALVELL-PUNTA ALTA-ESTANYS DE COMALESBIENES.
21-22 de juny del 2008.
Recorregut circular a un cim molt altiu, situat estratègicament oferint-nos unes panoràmiques dilatades i sensacionals. Molt interessants són també
la quantitat de estanys que trobarem durant tot el recorregut.
El descens per Comalesbienes ens farà gaudir d’uns paratges abruptes, inhòspits i solitaris.
Contingut sindicat