Senderisme

Excursió matinal als espais de la Guerra Civil a la Fatarella.

El diumenge 18 de març de 2018 realitzarem una excursió que ens portarà a trescar pels espais que varen viure la Batalla de l'Ebre i en concret al voltant del municipi de La Fatarella.
Tot sortint de l'Ermita de Sant Bertomeu, on podem visitar el Memorial de Camposines, la ruta ens portarà a visitar diversos indrets cusits de trinxeres, refugis i llocs de comandament que varen ser protagonistes en la pitjor guerra que ha viscut el nostre país.

Festa de l'Arbre. Inauguració del Camí d'en Grau.

El proper diumenge 11 de març de 2018 celebrarem a la vila la Festa de l'Arbre 2018. Aquesta jornada també ens portarà dues caminades: una serà la inauguració del recuperat i tradicional "Camí d'en Grau" i l'altra, no tant exigent, pel "Camí del Rec".

Ens afegim als actes que l'Ajuntament de La Selva del Camp organitza aquesta jornada, tot col·laborant en el guiatge d'aquestes caminades.

A les 11:00 hores, un cop acabades les caminades s'oderirà un esmorzar popular.

EL GR 65.5 (Camí de Sant Jaume) es modificarà tot passant pel recuperat Camí d'en Grau.

El proper 11 de març de 2018, i dins dels actes de la Festa de l'Arbre de La Selva del Camp, es vol inaugurar el recentment recuperat Camí d'en Grau.

Aquest camí, era el vial tradicional que els selvatans utilitzaven per a fer la pujada va la vila de l'Albiol.

Dinar de Nadal i Caminada matinal a Arbolí.

Gallicant l'any 1930A tocar de les festes de Nadal el nostre Club us proposa, pel proper diumenge 17 de desembre de 2017, el tradicional Dinar de Nadal pels socis i acompanyants.

El lloc escollit aquest any és la vila d'Arbolí. Iniciarem la jornada amb la típica caminada matinal que ens portarà a remuntar el Riuet d'Arbolí per després enfilar camí cap el Turó de Gallicant. Aquí, en aquest punt podrem decidir si volem fer cim, o bé rodejar-lo per a anar a petar al llogarret abandonat del mateix nom.

D'aquí i en direcció al Mas de Salín amb precioses vistes sobre Siurana, ens aproparem a l'Ermita de Sant Pau, just abans de retornar a Arbolí.
Un cop arribats, podrem fer un petit aperitiu i dinar en el restaurant l'Hostalet d'Arbolí.

Caminada matinal pel Camí d'en Grau i el Camí del Rec

El proper diumenge dia 3 de desembre de 2017 farem una caminada matinal que ens servirà per conèixer el recuperat Camí d'en Grau del nostre municipi.

El Camí d'en Grau, segons els nostres avis, era el camí natural de pujada a l'Albiol i ara l'Ajuntament de La Selva del Camp l'ha recuperat.

El reseguirem fins ben amunt a tocar el Mas de Tarragona i baixarem fins a trobar el Camí del Rec pel que retornarem a La Selva del Camp. Un acaminada fàcil  que ens descubrirà un camí amb molta història per la nostra vila.

15a Caminada Nocturna a l'Ermita de Sant Pere

El proper dissabte dia 16 de setembre de 2017 realitzarem la 15a Caminada Nocturna a l'Ermita de Sant Pere de La Selva del Camp.

Una bona ocasió per gaudir de la nit a la fresca en bona companyonia. I amb rom cremat!
La caminada s'inclou dins els actes que de la nostra població organitza al voltant de la Diada Nacional de Catalunya. 
I ja en portem 15!!!
Us hi esperem!

La IV Trobada senderista transfronterera, al Coll de Malrem. (Ripollès)

El Coll de Malrem (1.131 m), situat a la carena fronterera entre el Ripollès i el Vallespir, serà l’escenari d’una nova edició de la Trobada Senderista Transfronterera dels Pirineus, el diumenge 3 de setembre de 2017.

La trobada, organitzada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Comitè Departamental dels Pirineus Orientals de la Federació Francesa de Senderisme (FFRP), amb el suport del Club Excursionista Ripoll, està oberta a tothom i té un clar caràcter festiu. Des de el Club Excrsionista Arítjol us convidem a participar-hi.

Excursió matinal a Farena, el Pinetell i el Riu Brugent

El proper diumenge 9 de juliol de 2017 farem una caminada matinal que ens portarà a resseguir part del recuperat camí del riu Brugent entre La Riba i Farena.
Nosaltres realitzarem una excursió circular des de Farena. Des de allí ens dirigirem fins a llogarret del Pinetell per després baixar fins el riu Brugent per el fantàstic pas de l'Escletxa.
Enfilarem riu amunt, tot visitant racons interessants com els diversos molins com el d'en Vilalta i el d'en Fort, aquest darrer reconvertit com a Centre de Recuperació de la fauna local.

Festa de l'Arbre a la resclosa i inauguració del nou tram del Camí del Rec (SL-C 157)

 

El proper diumenge 26 de març de 2017 col·laborarem en l'estrena del nou tram del Camí del Rec. En l'actualitat ja suma 4,5 kilòmetres.

En el mateix acte hi haurà la plantada d'arbres i esmorzar popular així com un taller medioambiental per a nens.

Dinar de Nadal 2016 i caminada matinal

El proper diumenge 18 de desembre de 2016 celebrarem el Dinar de Nadal. Aquest any la vila escollida és Cornudella de Montsant i el restaurant que ens acollirà El Bassot.

Cornudella de Montsant ens ofereix multitud de possibilitats per anar a caminar. I com que abans d'un bon àpat sempre és bo fer una mica de lloc, la caminadeta matinal ens portarà a rodejar el pantà de Siurana.

Us hi esperem!

Contingut sindicat