top of page

3a La Selva Nordic Walking

la_selva_nordic_walking.jpg

Us donem la benvinguda a la tercera edició de "La Selva Nòrdic Walking" organitzada pel Club Excursionista Arítjol de La Selva del Camp. La "3a La Selva Nòrdic Walking" pertany al Circuit Català de Caminades de Marxa Nòrdica que organitza la FEEC. Es celebrarà el proper diumenge 4 de juliol de 2021 amb sortida i arribada des del Castell del Paborde. 

 

La Marxa Nòrdica està tenint un gran èxit entre molts dels caminants d'arreu del país, doncs és una activitat física poc agressiva i amb un nivell d’esforç determinable pel propi practicant. Un esport per a totes les edats.


La prova de poc més de 10 km i 300 m de desnivell positiu transcorrerà pel "Camí de la Terrena" i el "Camí del Rec" SL-C 157. Inicialment enfilarem el Camí de la Terrena per poder gaudir de la vista del Camp de Tarragona. El circuït després ressegueix  la vessant dreta de la Riera de La Selva i recorre un dels darrers camins recuperats al municipi: l'antic i medieval "Camí del Rec" que abastia d'aigua a la vila. Caminarem doncs amb unes fantàstiques vistes, entre ponts medievals, bosc de ribera, camps d'avellaners, etc...

Us esperem a la Selva del Camp el proper 4 de juliol per compartir amb vosaltres una esplèndida matinal de Marxa Nòrdica!

Entrega de dorsals: diumenge 4 de juliol de 8:00 a 8:45 hores

Sortida: a les 9:00 hores des de el Castell del Paborde (Plaça de les Pletes)

Arribada: al Castell del Paborde. Entrega de la bossa de participant.

bottom of page