top of page

De Marxa Nòrdica per la Ruta de les Cabanes de Pedra Seca de Mont-Roig

Updated: Apr 6, 2022

Diumenge 10 d'abril de 2022 us proposem una ruta circular per Mont-roig del Camp.

Com que la Ruta de la Capona al Pla de Santa María ens va fascinar, repetirem ara va Mont-roig amb buna ruta no menys espectacular d'aquestes construccions de pedra seca, veritable tresor del nostre patrimoni arquitectònic.

La ruta, sense desnivell, és d'uns 11,5 quilòmetres, apte per a tota la família!

Us hi esperem!


Dia: Diumenge 10 d'abril de 2022

Concentració: 08:00 h. Al pàrquing Plaça Catalunya (rotonda entrada La Selva del Camp)

Distància: 11,63 quilòmetres (aprox).

Desnivell positiu: 117 metres.

Dificultat: Fàcil

Cal portar: Bastons de marxa nòrdica (qui no en tingui la Maria us els proporcionarà) esmorzar, beguda, calçat de caminar per la muntanya , roba adequada a les condicions meteorològiques, etc..

Inscripció: Obligatòriament en aquest enllaç: AQUÍ Instructora: Maria Bedoya.

Llicència: Per aquesta activitat cal estar federat a la FEEC. Qui no ho estigui el Club tramitarà una assegurança temporal promocional al preu e 3,00 euros (el preu és de 5,00 euros) (Important: no més s'acceptaran tres llicències temporals durant l'any per usuari, després la persona s'haurà de fer sòcia del Club i adquirir la llicència anual o pagar els 5,00 euros) (El sistema us cobrarà 5,00 euros, us en tornarem el dia de l'activitat 2,00 euros si es compleixen les condicions anteriors. Gràcies)

Desplaçament: En cotxes particulars.


NOTA IMPORTANT: Tots els participants en aquesta activitat són coneixedors del seu estat físic i de la seva capacitat per a dur-la a terme. El fet d'inscriure's contempla l'acceptació d'aquesta responsabilitat per part dels i de les participants.Gràfica de desnivells


182 views0 comments

Comments


bottom of page