top of page

Excursió per la ruta de la Vall Closa a Pinell de Brai

Seguint les petjades dels Biberons, aquells joves enviats a lluitar al Front de l'Ebre, el proper diumenge 8 de maig de 2022 realitzarem una excursió a la ruta de la Vall Closa.


El Pinell de Brai i les serres de Pàndols i Cavalls es van convertir en una zona de serveis de rereguarda per a les tropes republicanes durant la Batalla de l’Ebre, que va tenir lloc a la zona entre el 25 de juliol i el 16 de novembre de 1938, preludi de la derrota de la República a la Guerra de 1936-1939. Refugis, txaboles i trinxeres, a més d’un monòlit erigit pels brigadistes internacionals durant la batalla, solquen aquest itinerari per les vessants de la serra de Pàndols i la seva vall Closa. Dalt la serra s’ofereix, a més, dos esplèndids miradors dels entorns.


Dia: Diumenge 8 de maig de 2022

Concentració: 07:45 h. Al pàrquing Plaça Catalunya (rotonda entrada La Selva del Camp).

Distància: 12,370 quilòmetres (aprox).

Desnivell positiu: 553 metres.

Dificultat: Moderada.

Cal portar: Esmorzar, beguda, calçat de caminar per la muntanya , roba adequada a les condicions meteorològiques, etc..

Inscripció: AQUÍ Gratuïta. Obligatòriament s'ha de fer en aquest enllaç.

Dinar: Qui vulgui es podrà quedar a dinar al Celler modernista de Pinell de Brai.

Inscripció al dinar: AQUÍ Inscripcions fins el dia 29 d'abril IMPRORROGABLE. Si us quedeu a dinar són 30,00 euros. Qui no es vulgui quedar a dinar haurà d'assegurar-se medi de transport per retornar.

Llicència: Per aquesta activitat cal estar federat a la FEEC. Qui no ho estigui el Club tramitarà una assegurança temporal al preu de 5,00 euros que és cobra amb targeta en el moment de fer la inscripció.

Desplaçament: En cotxes particulars.


NOTA IMPORTANT: Tots els participants en aquesta activitat són coneixedors del seu estat físic i de la seva capacitat per a dur-la a terme. El fet d'inscriure's contempla l'acceptació d'aquesta responsabilitat per part dels i de les participants.


Mapa de la ruta

Gràfica de desnivells

201 views0 comments

Comments


bottom of page