top of page

Combinada de Caminada i Marxa Nòrdica de La Morera de Montsant a Poboleda.

Updated: Dec 15, 2021


Aquest any podreu escollir de fer-la versió Caminada tradicional o Marxa Nòrdica.

El proper diumenge 19 de desembre de 2021 i com ja es tradicional, el nostre Club reprendrà la celebració de la caminada matinal que aquest any ens portarà des de La Morera de Montsant a Poboleda.

Sortint de la Morera agafarem el camí que ressegueix el Barranc de les Vinyes, camí en descens que ens apropa ràpidament a Poboleda. Remuntarem la tornada a La Morera pel GR 174 (Sender del Priorat) fins arribar al Coll de Conill. Des d'allí i en direcció nord-oest i passant pel Bosc de Sant Blai retornarem a La Morera de Montsant.

Una passejada tranquil·la per compartir.

Us hi esperem!

Concentració: 8:00 davant el Pavelló Municipal d'Esports de la Selva del Camp. Tenim 45' de viatge fins a La Morera de Montsant. Allí aparcarem al Pàrquing a l'entrar al poble. La sortida de la caminada, des de el refugi de La Morera. Distància: 12,430 km Desnivell: 500 m positius. Dificultat: Fàcil. Durada: 3:30 hores, sense parades. Cal portar: Esmorzar, aigua, calçat i roba adient a l'activitat i a les condicions climatològiques previstes. Llicència: Per tal d'assistir a aquesta activitat caldrà tenir la llicència modalitat A o superior. En cas de no tenir llicència, el club tramitarà una llicència temporal per aquell dia. El cost és de 4,50 €. Desplaçament: El farem amb cotxes particulars, tot compartint les despeses de benzina. Dinar de Nadal: ANUL·LAT

Inscripcions i informació: Fins al mateix dia, l'excursió. (Les assegurances temporals les cobrarem en metàl·lic abans de la sortida). A cearitjol@gmail.com o al telf. 626 67 80 25 (Pepe)



126 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page