top of page

II Trobada de Marxa Aquàtica de Creixell

El Club Excursionista Arítjol us convida a participar de la 2a Trobada de Marxa Aquàtica de Creixell el proper diumenge 26 de setembre de 2021.

El Club aposta fort per aquesta nova disciplina esportiva i a la vegada com activitat física per millorar la nostra salut i el nostre benestar.

La matinal que hem programat us introduirà en el coneixement de la tècnica bàsica per a poder gaudir d’aquest "senderisme en el mar" que és la Marxa Aquàtica i que dia a dia guanya adeptes en el nostre país.

Aprendreu a progressar a ma nua o amb rem i en equip!

Us esperem a Creixell! Us enganxarà!

Dia: Diumenge 26 de setembre de 2021 Concentració: Platja de Creixell, al costat del Càmping La Gavina. Coordenades: 41.156466, 1.441892 Hora: 9:00 hores. Cal portar: Calçat de trail, mitjons o escarpins, banyador ajustat i samarreta per prevenir insolació. Crema solar i aigua. Dificultat: Fàcil. Se us adjudicarà grup segons nivell: inicial, mitjà o avançat. Formadors: Monitors titulats de Marxa Aquàtica de la FEEC Preus:

Federats: 10,00 No federats: 15,00 € (inclou el cost de la llicència temporal per a l’activitat). Socis Club Excursionista Arítjol Federats: 0 € Socis Club Excursionista Arítjol No Federats: 5,00 €.

Inscripcions: inscripcions.feec.cat Places limitades: 50 participants Aparcament de vehicles: Hi ha pàrquing just al costat del càmping. Altre material: La organització cedirà rems per a la pràctica. Mesures COVID19: Seguirem el protocol de la FEEC per a aquest Circuit. Full de Responsabilitat: El protocol per prevenir el COVID 19 demana omplir el full de responsabilitat.

La organització es reserva el dret de suspendre l'activitat per causa de meteorologia adversa. Per aquesta activitat cal poseïr la llicència federativa (Modalitat A). Qui no en tingui el Club Excursionista Arítjol tramitarà una assegurança temporal.

Assenyalar que no és una activitat de Competició sinó de promoció del nou esport de Marxa Aquàtica mitjançant la trobada tant de gent ja experta i monitors com de persones interessades en conèixer aquesta modalitat.

Es faran grups segons l’experiència del participant. Recalcar que es serà escrupolós en el seguiment de les normatives anti-COVID19, amb manteniment de distàncies entre assistents i neteja de mans.

Hi haurà un petit avituallament pensat principalment per a la hidratació i recuperació de forces dels participants.

El fet de inscriures vol dir que s'accepta tot allò disposat aquí i al Reglament del Circuit Català de Marxa Aquàtica de la FEEC




58 views0 comments
bottom of page