top of page

L'Olla de Núria: Josep Maria Roigé aconsegueix una plata i bons resultats dels corredors del Club.

Aquest passat cap de setmana s'han celebrat les diferents proves que composen l'Olla de Núria organitzada per la Unió Excursionista de Vic. L'Olla de Núria prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya de la FEEC i també puntuable per la Golden Trail Series.

En la jornada del dissabte dia 12 de juny es va celebrar la Vertical e l'Olla, una cursa que sortint del Santuari de Núria a 1960 m coronava el cim del Puigmal a 2909 m. Un desnivell positiu, doncs, de 986 m en un recorregut de tant sols 3,78 km.

El Club Excursionista Arítjol va estar representat per tres corredors: l'Albert Girón en la categoria Veterà, en Josep Maria Roigé en la categoria Màster 60 i el Pol Olària en la categoria Júnior.

En Josep Maria Roigé amb un temps de 1h 10' 49" es va proclamar subcampió de la seva categoria. Moltes felicitats Josep Maria!

L'Albert Girón i amb una gran ascensió de 56' 13" va quedar 9é classificat en la categoria de Veterans. Moltes felicitats Albert!

Però l'Albert no en va tenir prou amb l'esforç del dissabte i diumenge va participar al Campionat de Catalunya l'Olla de Núria. Amb un recorregut de 21,5 km i un desnivell acumulat de 3880 m la cursa transcorre el 72% del recorregut per sobre dels 2700 m.

L'Albert es va classificar amb un temps de 3h23'06" en el lloc 35 de la seva categoria.

El Pol Olària va participar a l'Olla Júnior, una cursa amb 12,5 km de recorregut i 1085 m de desnivell positiu. El temps del Pol va ésser de 1h56'27" classificant-se en el lloc 14é de la seva categoria. Moltes felicitats Pol!