top of page

La Marxa Nòrdica comença a caminar al Club de la mà de Maria Bedoya

Updated: Oct 20, 2021

Des del Club Excursionista Arítjol us volem anunciar de bon grat l'inici de la temporada de "MARXA NÒRDICA" de forma regular.

De la mà de la instructora Maria Bedoya volem potenciar aquesta disciplina esportiva, convivencial i saludable, que segur que us captivarà.

Des del Club programarem una sortida mensual de Marxa Nòrdica per a tots aquells socis i sòcies que la vulguin practicar, bé iniciant-se a la tècnica o bé gaudint de la pràctica amb la tècnica ja adquirida. Aquí la Maria ens recolzarà.

Des de aquest mes d'octubre i fins al juny programarem aquestes sortides regulars. Tancarem temporada amb la Nordic Walking La Selva que organitzem any darrera any i que pertany al Circuït Català de Marxa Nòrdica de la FEEC.


Aquest proper diumenge 24 d'octubre de 2021 realitzarem la primera sortida que ens portarà de la vila de L'Albiol fins a Mas de Tinet. Un itinerari fàcil i planer per a poder gaudir i aprendre bé la tècnica els i les que comencen.

Us hi esperem!!

Dia: Diumenge 24 octubre de 2021

Concentració: 08:30 h. Al pàrquing Plaça Catalunya (rotonda entrada La Selva del Camp)

Distància: 11 quilòmetres (aprox).

Desnivell positiu: 125 metres.

Dificultat: Fàcil

Cal portar: Bastons de marxa nòrdica (qui no en tingui la Maria us els proporcionarà) beguda, calçat de caminar muntanya , roba adequada a les condicions meteorològiques, etc..

Inscripció: En el mateix moment de la sortida.

Llicència: Per aquesta activitat cal estar federat a la FEEC. Qui no ho estigui el Club tramitarà una assegurança temporal promocional al preu e 3,00 euros (el preu és de 4,50 euros)

Desplaçament: En cotxes particulars.

Mesures COVID19: Seguirem el protocol de la FEEC i el PROCICAT per a aquesta activitat.

NOTA IMPORTANT: Tots els participants en aquesta activitat són coneixedors del seu estat físic i de la seva capacitat per a dur-la a terme. El fet d'inscriure's contempla l'acceptació d'aquesta responsabilitat per part dels i de les participants.



33 views0 comments
bottom of page