top of page

Magnífics resultats dels i les esportistes del Club en curses per muntanya.

Cap de setmana de curses per la província, amb l'aiguat que ha caigut els nostres Arítjols han xalat de valent:


Ultra Trail de Tarragona, Trail l'Arboç i a nivell de l'estat espanyol el Campionat d'Espanya de Kilòmetre Vertical per la FEDME VIII KV Las Hurdes


A destacar el repte de completar les 200 milles per el nostre company Joan Carles Armenteros en poc més de 85 hores i una meteo que no ajudava a completar el repte. Enhorabona des del club!


UTTGN LONG TRAIL 200 milles (322 km)

Joan Carles Armenteros Ruiz 85:07:14


En les altres distàncies del ultra Trail de Tarragona també han participat els següents membres del club, destacant la 3 plaça de l'Alícia Domingo en la distància de Marató, enhorabona a tots per la participació!


GRAN TRAIL ESCIPIONS 112km

9 Sergi Cebrian Huertas

10 Joan Parron Marcos


LEGATUS ULTRA TRAIL 66km

10 Carlos Garciapons Miranda

12 Jose Torregrosa Jimenez

13 Aitor Escauriaza

22 Angel Martinez Crespo

27 Sergio Perez Martinez


VIA AGUSTA TRAIL 45km

3 Alícia Domingo Masdeu


CALA ROMANA TRAIL 21

155 Alejandro Martin-Albo

193 Gerard Journet Salench


A l'Arboç es va celebrar el TRAIL l'Arboç amb la participació del nostre company Josep Maria Roigé Sans, que va finalitzar la cursa de 16,5km en una meritòria 4 posició de categoria.


Menció a part a la participació del nostre company Miquel Sánchez al KV de Las Hurdes, 7é Màster 60 de Espanya i 1r Catalunya. Enhorabona Miquel !


També volem destacar la participació de la nostre companya Marta Ramos la setmana passada a la Marxa dels Castells de la Segarra, 54km en un temps de 5h 42' i classificada com a 3ra noia! Enhorabona .


135 views0 comments

Comentarios


bottom of page