top of page

Marxa Aquàtica a l'hivern? Clar que sí! Ens estrenem a Altafulla-Tamarit!

El proper dissabte dia 5 de març de 2022 i a la platja d'Altafulla - Tamarit ens estrenem en aquesta platja per a realitzar una sessió e Marxa Aquàtica.


Vols gaudir d'una experiència fantàstica i saludable? la Marxa Aquàtica a l'hivern és encara , si cap, encara més relaxant, revitalitzant i per tant saludable. Això sí, amb les mesures de protecció adients com el neopré i els guants i escarpins de neoprè.


Si la meteo és bona realitzarem una travessa d'una hora aproximadament.


Us hi esperem!Alguns dels beneficis de la Marxa Aquàtica:


- El nostre cos pesa la meitat: no tenim impacte en les articulacions i la progressió és suau.

- Millora la nostra circulació sanguínia: La pressió de l'aigua afavoreix el retorn venós a les nostres extremitats, sobre tot les inferiors.

- Els minerals de l'aigua i oligoelements enriqueixen el nostre cos, així com l'aire que respirem enriquit de iode marí.

- L'aigua freda afavoreix també la circulació sanguínia.Data: Dissabte 5 de març de 2022 a les 12:00 hores

Lloc: Platja de Altafulla - Tamarit. Coordenades: 41.133935 - 1.375830 Inscripcions: AQUÍ Fins el divendres dia 4 de març de 2022 a les 20:00 hores.

Llicència: llicència federativa obligatòria i si no estàs federat/da hauràs de pagar en el moment de la inscripció una assegurança de 5,00 euros.

Cal portar: Calcat de trekking o trail amb escarpins. Neopré i guants neoprè. Aigua per hidratar-se.

Rems: El Club posa els rems per a la pràctica per a qui vulgui utilitzar-los.

Guiatge: Monitors titulats de la FEEC.

NOTA IMPORTANT: Tots els participants en aquesta activitat són coneixedors del seu estat físic i de la seva capacitat per a dur-la a terme. El fet d'inscriure's contempla l'acceptació d'aquesta responsabilitat per part dels i de les participants.
46 views0 comments

Comments


bottom of page