top of page

Moltíssimes gràcies!!

Us volem donar a tots i totes els que heu participat en aquesta 6a edició de la Selvatrail 2024!!

Heu estat més de 340 els i les participants en alguna de les quatre propostes que us oferíem aquest passat diumenge dia 19.

Estem molt agraïts dels comentaris que ens feu arribar i que ens ajuden a mantenir sempre un afany de superació per tal de que la Selvatrail es consolidi com un esdeveniment esportiu de primer ordre.

Agraïr la col·laboració de tot el nostre grup de voluntaris i voluntàries que han estat treballant dur, no tant sols el dia de la prova, sinó amb molta antelació per a que tot estigués en ordre, i sempre amb un somriure per endavant. No es pot demanar més.

Agraïr , com no, la col·laboració de l'Ajuntament de La Selva del Camp, que any darrera any, ens ajuda en una logística del tot imprescindible.


I finalment també volem agraïr la col·laboració de entitats i empreses locals que ens ajuden i que sense el seu suport seria molt complicat assolir l'èxit en la Selvatrail.


Entre tots i totes hem aconseguit el poder compartir una jornada, que per nosaltres, la gent de l'Arítjol, quedarà sempre recordada en la història del Club.


Moltíssimes gràcies! Ens retrobem el maig del 2025!


IMPORTANT

Teniu les classificacions oficials de cada prova AQUÍ Ben aviat compartirem la galeria fotogràfica.
116 views0 comments

Comments


bottom of page