top of page

Sessió d'iniciació a la Marxa Aquàtica

Nivells Iniciació i avançat

Per tal de que els socis i sòcies del Club pugueu gaudir d'aquest nou esport us proposem una sèrie de sessions d'iniciació a la Marxa Aquàtica de la mà dels monitors del nostre Club.


Aquestes sessions o tastets us endinsaran a una activitat saludable, enriquidora i molt divertida, apte per a totes les edats i condicions físiques.

Alguns dels beneficis de la Marxa Aquàtica: - El nostre cos pesa la meitat: no tenim impacte en les articulacions i la progressió és suau. - Millora la nostra circulació sanguínia: La pressió de l'aigua afavoreix el retorn venós a les nostres extremitats, sobre tot les inferiors. - Els minerals de l'aigua i oligoelements enriqueixen el nostre cos, així com l'aire que respirem enriquit de iode marí. - L'aigua freda afavoreix també la circulació sanguínia. Anireu rebent informació de les sessions que anem programant. Aquí teniu la propera: - Diumenge 25 de juliol a les 8:30 hores - Platja Llarga de Tarragona. Coordenades: Coordenades: 41.128946, 1.302195. Pàrquing just passat el club de vela Platja Llarga.

- Activitat gratuïta pels socis i sòcies del Club. - Llicència federativa obligatòria i si no està federat/da hauràs de treure una assegurança el mateix dia de 4,50 euros. - Cal portar: Calcat de trekking o trail amb mitjons o escarpins. Samarreta, crema solar. Aigua per hidratar-se. - El Club posa els rems per a la pràctica.


- El grup que ja hagi fet dos sessions iniciarà l'activitat de travessa.


Us hi esperem!!
18 views0 comments

Kommentit


bottom of page