top of page

Sessió d'iniciació a la Marxa Aquàtica


Nivells Iniciació i avançat

Per tal de que els socis i sòcies del Club pugueu gaudir d'aquest nou esport us proposem una sèrie de sessions d'iniciació a la Marxa Aquàtica de la mà dels monitors del nostre Club. Aquestes sessions o tastets us endinsaran a una activitat saludable, enriquidora i molt divertida, apte per a totes les edats i condicions físiques. Alguns dels beneficis de la Marxa Aquàtica:

- El nostre cos pesa la meitat: no tenim impacte en les articulacions i la progressió és suau.

- Millora la nostra circulació sanguínia: La pressió de l'aigua afavoreix el retorn venós a les nostres extremitats, sobre tot les inferiors.

- Els minerals de l'aigua i oligoelements enriqueixen el nostre cos, així com l'aire que respirem enriquit de iode marí.

- L'aigua freda afavoreix també la circulació sanguínia.


Anireu rebent informació de les sessions que anem programant.

Aquí teniu la propera:

- Diumenge 8 d'agost de 2021 a les 8:30 hores

- Platja Llarga de Tarragona. Coordenades: Coordenades: 41.128946, 1.302195. Pàrquing just passat el club de vela Platja Llarga. - Activitat gratuïta pels socis i sòcies del Club.

- Llicència federativa obligatòria i si no està federat/da hauràs de treure una assegurança el mateix dia de 4,50 euros.

- Cal portar: Calcat de trekking o trail amb mitjons o escarpins. Samarreta, crema solar. Aigua per hidratar-se.

- El Club posa els rems per a la pràctica. - El grup que ja hagi fet dos sessions iniciarà l'activitat de travessa. Us hi esperem!!
16 views0 comments

Comments


bottom of page