top of page

20a Caminada Nocturna a l'Ermita de Sant Pere

El proper divendres dia 12 de juliol de 2024 realitzarem la 20a Caminada Nocturna a l'Ermita de Sant Pere de La Selva del Camp. 20 anys de NOCTURNA!

Una bona ocasió per gaudir de la nit a la fresca en bona companyonia. I amb rom cremat!   Com cada any volem agraïr la col·laboració dels Amics de l'Ermita de Sant Pere de La Selva del Camp. Us hi esperem!    

Una caminada familiar i acollidora que ens apropa al Puig de Sant Pere per a gaudir de la nit i de la visió del Camp de Tarragona tot sembrat de llum. La pujada es farà pel camí de la Terrena i baixarem per la pista. Un cop a l'ermita soparem tots plegats.

INFORMACIÓ PRÀCTICA


Dia: Divendres 12 de juliol de 2024.

Concentració: 20,30 h. A la rotonda del Molí del Rovellat. Coordenades: 41.215766, 1.133427 Distància: 6,5 km Dificultat: Baixa/Fàcil Desnivell positiu: 300 m. Cal portar: Sopar, beguda, calçat de caminar per la muntanya, roba adequada a les condicions meteorològiques i llanterna o frontal... Preus: FEDERATS: GRATIS NO FEDERATS : 5,00 euros (inclou assegurança obligatòria)

Inscripcions: AQUÍ. Les inscripcions es tancaran el dijous dia 11 de juliol a les 23:59 h. 

NOTA IMPORTANT: Tots els participants en aquesta activitat són coneixedors del seu estat físic i de la seva capacitat per a dur-la a terme. El fet d'inscriure's contempla l'acceptació d'aquesta responsabilitat per part dels i de les participants.

I després de sopar... ROM CREMAT, com cada any!! L'organització també disposarà beguda fresca i pastes.
70 views0 comments

Comments


bottom of page