top of page

Excursió per la Renovació de la Flama de la Llengua Catalana al Tossal del Rei


El diumenge 13 de febrer i organitzat pel Club Excursionista de Gràcia portarà la Flama de la LLengua, renovada el passat 30 de gener a Prada de Conflent, fins al cim del Tossal del Rei (1350 metres). Aquest cim es troba a la confluència de Catalunya , Valencia i Aragó, fet que en aquest dia esdevé un símbol de la unitat de la nostra llengua. Des del el Club us volem oferir la possibilitat de que us pugueu afegir a aquesta celebració de forma individual tot participant al costat de companys i companyes de centres excursionistes d'arreu dels Països Catalans.

Dia: Diumenge 13 de febrer de 2022 Concentració: 10:00 h. a la població de Fredes. La pujada s'iniciarà puntualment a les 10:15 hores.

Al cim: A les 12:00 arribada de la Flama al cim i parlaments dels representants de cada entitat. En acabar, iniciem el descens. Finalització: A les 14:00 hores arribada a Fredes. Distància: 9,700 quilòmetres (aprox). Desnivell positiu: 350 metres Cal portar: Beguda, calçat de caminar per la muntanya , roba adequada a les condicions meteorològiques. (Al cim (1349.8 m) hi sol fer vent i un temps fred, fins hi tot hi pot nevar, així que cal dur roba d'abric i preveure la possibilitat de pluja i neu) Inscripció: No hi ha inscripció. Cadascú es responsabilitza de la seva excursió. Llicència: Per aquesta activitat cal estar federat a la FEEC. No es tramitaran llicències temporals. Desplaçament: En cotxes particulars.

TRACK: En aquest enllaç podeu trobar l'itinerari que seguirem a la pujada i a la baixada:


Informació extreta del Club Excursionista de Gràcia.

Important: Aquesta no és una activitat organitzada pel Club Excursionista Arítjol.





27 views0 comments
bottom of page