top of page

IV Trobada de Marxa Aquàtica "Vila de Creixell"


El Club Excursionista Arítjol us convida a participar en la IV Trobada de Marxa Aquàtica "Vila de Creixell" organitzada amb la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) , amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Creixell i que pertany al CircuÍt Català de Marxa Aquàtica. La IV Trobada de Marxa Aquàtica Vila de Creixell, un esdeveniment que consisteix amb sessions d'iniciació i de promoció de la Marxa Aquàtica destinada a aquelles persones que es volen iniciar o bé gaudir de la pràctica per benestar i salut.

Una activitat dirigida per monitors titulats i de la que gauderiu amb exercicis per millorar el vostre estat físic, jocs, esport.

Es contemplen tres grups de pràctica: Inicial, Esportiu i Avançat PROGRAMA de la IV Trobada de Marxa Aquàtica "Vila de Creixell" - 8:30 Recepció participants. Lliurament d'un record gentilesa del Club Excta. Arítjol - 8:45 a 9:00 Escalfament. - 9:00 Inici de la Trobada. - 10:30 Finalització de la Trobada. Localització: Creixell. La prova es desenvoluparà a la platja de Creixell, davant del càmping Gavina. Coordenades: 41.157010 1.441268. Hi ha aparcament gratuït en aquest mateix punt. Preus TROBADA: Federats: 5,00 € No Federats: 9,50 € (Inclou assegurança) Soci/a Club Excursionista Arítjol (Federat): 3,00 € Soci/a Club Excursionista Arítjol (No Federat): 8,50 € INSCRIPCIONS TROBADA: AQUÍ

NOTA IMPORTANT: Tots els participants en aquesta activitat són coneixedors del seu estat físic i de la seva capacitat per a dur-la a terme. El fet d'inscriure's contempla l'acceptació d'aquesta responsabilitat per part dels i de les participants.





437 views0 comments
bottom of page