top of page

V Trobada de Marxa Aquàtica "Vila de Creixell"

Updated: 5 days ago


El Club Excursionista Arítjol us convida a participar el proper diumenge dia 23 de juny de 2024 a la V Trobada de Marxa Aquàtica "Vila de Creixell" organitzada amb la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) , amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Creixell i que pertany al Circuït Català de Marxa Aquàtica.   La V Trobada de Marxa Aquàtica Vila de Creixell, és un esdeveniment que consisteix amb sessions d'iniciació i de promoció de la Marxa Aquàtica destinada a aquelles persones que es volen iniciar o bé gaudir de la pràctica per benestar i salut.

Una activitat dirigida per monitors titulats i de la que gaudireu amb exercicis per millorar el vostre estat físic, amb jocs, en definitiva: esport.

Es contemplen tres grups de pràctica: Inicial, Esportiu i Avançat


PROGRAMA de la IV Trobada de Marxa Aquàtica "Vila de Creixell"    

- 8:30 Recepció participants.

- 8:45 a 9:00    Escalfament.

- 9:00     Inici de la Trobada.

- 10:30 Finalització de la Trobada.


Localització: Creixell. La prova es desenvoluparà a la platja de Creixell, davant del càmping Gavina. Coordenades: 41.157010 1.441268. Hi ha aparcament gratuït en aquest mateix punt.


Preus TROBADA: Federats a la FEEC: Gratuït. No Federats: 5,00 € (Inclou assegurança)


INSCRIPCIONS TROBADA: AQUÍ


NOTA IMPORTANT: Tots els participants en aquesta activitat són coneixedors del seu estat físic i de la seva capacitat per a dur-la a terme. El fet d'inscriure's contempla l'acceptació d'aquesta responsabilitat per part dels i de les participants.


23 views0 comments

댓글


bottom of page